The Blog

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keti Koti Dialoogfestival

30 juni - 2 juli

Op zondag 30 juni tot en met dinsdag 2 juli vindt het Keti Koti Dialoogfestival plaats in Amsterdam-Noord!

Het Keti Koti Dialoogfestival staat in het teken van het oprapen van de stenen uit het verleden, om te voorkomen dat straks onze kinderen er ook weer over struikelen.

Tijdens het Keti Koti Dialoogfestival herdenken en vieren we de afschaffing van deslavernij. Dit doen we door tijdens een 3-daags dialoogfestival met elkaar in gesprek te gaan.

In totaal zijn er twee verschillende dialoogtafels, gevolgd door een reflectiedag om na te praten, ideeën uit te wisselen en samen nieuwe plannen te maken. We sluiten het festival af met een feest om de afschaffing van de slavernij en deopening van het Huis van deDialoog te vieren. Dans mee en geniet van defeestelijke sfeer.

Programma

Het Keti Koti Dialoogfestival biedt een gevarieerd programma aan waarin we samen herdenken, vieren en vooruitkijken. Voor elke dag hebben we iets gepland, zodat er voor iedereen iets waardevols te beleven valt. Hier is een overzicht van de activiteiten die je kunt verwachten:

• Zondag 30 juni: Keti Koti dialoogtafel voor bewoners. Dit evenement is gratis en biedt de kans om deel te nemen aan betekenisvolle gesprekken en een driegangenmenu, begeleid door het koor Fri Ye Ye. Meld je hier aan.

• Maandag 1 juli: Keti Koti dialoogtafel voor bedrijven. Bedrijven kunnen deelnemen door stoelen te kopen en te doneren, wat bewoners demogelijkheid biedt om mee te doen. Klik hier voor meer informatie.

• Dinsdag 2 juli: Reflectiedag voor iedereen. Een dag van rust om na te praten, ideeën uit te wisselen en nieuwe plannen te maken.

• Dinsdag 2 juli: Een feest voor iedereen! We vieren de afschaffing van deslavernij en de opening van ons nieuwe kantoor. Dans mee!

Tot snel!

Gegevens

Begin:
30 juni
Einde:
2 juli
Evenement Categorie: